Ontdek de persoon achter Line & Design

Tijd om kennis te maken! Wie is de persoon achter het bedrijf en wat houdt mij dagelijks bezig? Hoe ga ik te werk? Wat inspireert mij en waarom doe ik wat ik doe? Laten we samen deze reis verkennen en ontdekken wat mijn passie voor design drijft!

Even kennis maken

Ik ben Marcel Bruin, de oprichter van Line & Design in Alkmaar en jouw persoonlijke partner in crime (en in zakendoen). Als zelfstandige professional geloof ik dat werk leuk moet zijn – ja, je leest het goed! Bij mij is de koffie altijd vers, de ideeën bruisend en de sfeer zo ontspannen dat zelfs je stress een dagje vrij neemt.

Ik ben een enthousiaste professional die houdt van uitdagingen. Mijn passie ligt in vormgeving, en ik ben er trots op om mijn klanten te helpen groeien. En geloof me, ik neem mijn werk serieus, maar mezelf? Niet zozeer! Een goede lach is voor mij essentieel, zowel privé als zakelijk.

Kenmerken als ondernemer

Bij Line & Design doe ik meer dan alleen mijn werk. Ik zorg ervoor dat jij je gewaardeerd voelt en dat we samen iets moois kunnen opbouwen. Of het nu gaat om webdesign of grafische vormgeving, ik ben hier om het proces zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Mijn unieke aanpak? Ik maak het leuk!

Omdat ik geloof dat een goede samenwerking begint met plezier! Als je op zoek bent naar iemand die deskundig is, en voorzien is van een goede dosis humor (valt niet over te twisten), dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jouw project niet alleen succesvol is, maar ook leuk om aan te werken.

Humor

Humor is essentieel! Of het nu privé of zakelijk is, een lach verbindt. Professionaliteit blijft uiteraard voorop.

Vol ideeën

Zie in elk ding wat ik zie eigenlijk wel iets anders of wat misschien anders zou kunnen, een echt creatief brein.

Samenwerken

Samenwerken staat bij mij echt voorop! Zonder samenwerking is het onmogelijk om tot een goed eindresultaat te komen.

Laten we kennis maken!

Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met me op of kom gezellig langs voor een kop koffie (of thee, als dat meer jouw ding is). Ik beloof dat het een ervaring wordt die je niet snel zult vergeten – en wie weet, misschien zelfs de beste beslissing van je leven! 

Dit is mijn manier van werken

Door mijn efficiënte aanpak en doelgerichte methoden streef ik naar optimale resultaten.
Ik focus op wat echt belangrijk is en elimineer onnodige stappen in het proces.

Kennismaking

Offerte

Concept

Presentatie

Aanpassingen

Afhandeling