Werkwijze

"Ontdek de weg naar jouw perfecte ontwerp: Stap voor stap naar creatieve grootsheid!"

Intakegesprek

Jouw wensen vormen de basis van het ontwerp, waarbij de kernwaarden, visie en missie van het bedrijf een belangrijke rol spelen, samen met de gekozen kleuren en lettertypes voor de gewenste uitstraling.

Prijsopgave

Zodra de offerte is goedgekeurd, start ik direct met de opdracht. Gedurende het proces ben ik beschikbaar voor vragen of aanpassingen, en streven we samen naar een succesvolle afronding.

Concept Design

Ik begin met een schets en werk deze na goedkeuring uit, rekening houdend met jouw wensen, stijl en specificaties. Zoals eerder besproken. Om een optimaal eindresultaat te bereiken.

Presentatie

Na het ontwerpen van het design en het volledig hebben uitgewerkt, laat ik het zien in een presentatie en de daarbij horende mockups, na de presentatie wacht ik op feedback.

Aanpassingen

Nog niet helemaal tevreden met het eindresultaat? Bij mij krijg je de mogelijkheid om maximaal twee keer aanpassingen doen na de presentatie,om het optimale resultaat te behalen.

Afhandeling

Opdracht volledig goedgekeurd? Je krijgt van mij het ontwerp en de factuur. De bestanden worden verstuurd via WeTransfer; dit is de beste manier, vooral voor grote bestanden.

De volgende bestanden krijg je bij afhandeling

.AI

Dit is het originele bestand wat opgemaakt is in Adobe Illustrator, waar alle paden nog bewerkbaar zijn. Ook de tekst is aanpasbaar.

.PDF

Drukkerijen waarderen PDF’s omdat de opmaak van documenten behouden en gemakkelijk reproduceerbaar zijn voor afdrukken.

.JPEG

Is bedoeld om via een beeldscherm te zien, perfect voor het internet of als instagram post, maar let op de achtergrond is niet transparant.

.PNG

Heeft bijna dezelfde kenmerken als .jpg, maar behoud een transparante achtergrond. Drukbaar mits het ontwerp 300DPI is.

.EPS

Heb jij een logo ( lettermark) wat alleen uit letters bestaat? Dan is dit bestand voor jou. het bestand is volledig bewerkbaar.

De bestanden worden verstuurd via een link van WeTransfer

Hierdoor blijft de kwaliteit behouden van het bestand en kan op elk moment gedownload worden.